Tuincentrum Kloezeman Garderen

Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment tuinplanten. Voor ieder seizoen scherpe aanbiedingen, verrassende tuinplanten, kamerplanten, en seizoen gebonden bloembollen. Wij verkopen voor in de tuin o.a. planten, bloem en moestuin zaden, gereedschappen, grondverbeteraars, bemestingen, bestrijdingsmiddelen, potgrond en graszaden.

In de decembermaand wordt het tuincentrum omgetoverd tot een kerstboompaleis waar alle soorten en maten verkrijgbaar zijn.


Tuinmarkt Bilthoven

Bij Tuinmarkt Bilthoven vind u een uitgebreid assortiment aan tuinplanten, kamerplanten en snijbloemen! Wij adviseren u hier graag over en maken graag wat moois voor u klaar. Zo hebben wij de oppotservice en maken wij boeketten. Voor ieder seizoen hebben wij scherpe aanbiedingen en verassende tuinplanten, kamerplanten en snijbloemen.

Naast het groen kunt u bij ons terecht voor potterie, bloembollen, zaden, bestrijdingsmiddelen, meststoffen en diverse grondsoorten! Wij helpen u graag om de juiste keuze te maken.

In de decembermaand wordt ons tuincentrum omgetoverd tot kerstboompaleis waar alle soorten en maten verkrijgbaar zijn.

Tuinmarkt Bilthoven
Koperwieklaan 1
3722CA BILTHOVEN

T: 030-2285069
E: info@tuinmarktbilthoven.nl

Openingstijden:
Maandag tot vrijdag:
09:00 tot 18:00uur
Zaterdag:
09:00uur tot 17:00uur


 

"Kloezeman is een echt familiebedrijf waarbij de gehele familie binnen hetzelfde bedrijf werkt. Dit zorgt voor een goede werksfeer en directe communicatie. "

Marleen Kloezeman

Marleen Kloezeman

Kloezeman Tuincentra's

"In onze tuincentra’s helpen wij u graag aan tuinplanten, kamerplanten, snijbloemen en alles wat hierbij komt kijken. Op zoek naar een cadeau? Of iets voor uzelf? Wij denken graag met u mee! "

Manon Kloezeman

Manon Kloezeman

Kloezeman Tuincentra's