Tuin Aanleg

Kloezeman hoveniers verzorgd de complete aanleg van uw tuin of past de tuin aan naar uw wensen! Wij denken graag mee over uw tuin. Door middel van duidelijke tuinschetsen, strakke werkplanning en een goede prijs, kunnen wij vrijwel alles realiseren. Wij hebben ervaring met vrijwel elk type tuin. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een siertuin, kindvriendelijke tuin, bostuin, stadstuin of een thema tuin.

Tuin aanleg

Beregening

Kloezeman hoveniers voorziet uw tuin graag van (automatische) beregening! Dit systeem kan overal in de tuin toegepast worden en met onze kennis slaat het systeem geen enkele plant over. Deze investering is het zeker waard in uw tuin. Het scheelt veel tijd en uitgedroogde planten.

  • Slangen worden onder de grond gewerkt en geleidt naar de juiste plaatsen.
  • U bedient de beregening via één centrale kraan (eventueel computer gestuurd).

Bestratingen

Kloezeman hoveniers voorziet uw tuin graag van bestrating! Wij straten vakkundig en bestraten zowel particuliere tuinen als complete bedrijventerreinen. De mogelijkheden zijn eindeloos qua stijlen. Wij ontwerpen uw bestrating in de tuin dan ook graag voor u.

Hekwerken

Kloezeman hoveniers voorziet uw tuin graag van hekwerk of schutting! Hekwerken en schuttingen is een veelvoorkomend werk bij tuinaanleg en wij zijn dan ook ervaren in het zetten-  en ontwerpen van hekwerken. Ook voor afrastering van weilanden helpen wij u graag!

Verlichting

Kloezeman hoveniers voorziet uw tuin graag van verlichting! Verlichting is een belangrijk onderdeel in uw tuin. De juiste locaties met het juiste type verlichting zorgt ervoor dat uw tuin ook de juiste sfeer heeft in avonduren.